Steam Mikrofon Çalışmama Sorunu

Other

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gündür nedenini bilmediğim bir şekilde Steam'de ve Steamdaki oyunlarımın hiç birinde mikrofonum calısmıyor ama Steam dışı uygulamalarımda ses kayıt prog. veya Facebook'da sesli görüşebiliyorum. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözerim ? Yardımcı olanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ayarlarından doğru mikrofonu kullandığına emin ol ve bas-konuş kullanıyorsan doğru tuşa bastığına dikkat et.

Mesela Cs:Go ' da mik. tuşuna basıyorum simge cıkıyor ama sesim gitmiyor. Steam sohbette arama başlatıyorum mikrofonum gözüküyor ama sesim gitmiyor.Komple kaldırdım tekrardan yükledim Steam'ı nafile olmuyor .

Dediğim gibi steam ayarlarından mikrofon ayarlarını yaptınız mı ?

Ses kayıt aygıtında mikronumu görüyor ve ayarlı. Mikrofonu Steam üzerinde test et diyorum ama oradada işlemiyor.

Dostum aklıma bir şey gelmedi açıkçası benden daha tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur. Steam de ayarlarda ses aygıtını değiştirebiliyorsun belki seninki yanlış mikrofondur doğrusunu seçmeye dene eğer öyleyse başka bir sebep gelmiyor aklıma maalesef.

Umarım birileri yardım eder sorunum devam ediyor . Mikrofon olmayınca multip. zevki yarı yarıya düştü bende

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada bu sorunun çözümünü gösterdim,yardımcı olabildiysem ne mutlu

Arkadaşlar sağ altta saat ve tarih in yanında hoparlör simgesi vardır o hoparlöre sağ tık yapınız ve ses efektine tıklayın kayıttan yürüt vardır ona tıklayın orda hoparlor ler vardır onun altında açıklama vardır o yazı ile kayıttaki mikrofonlar vardır kayıttan yurutteki alttaki açıklama ile aynı olmalıdır.

100/100 çözüm yoludur eğer dediklerimin aynısını yaparsanız steam daki oyunlarda ve diğer programlarda sorunsuz konusabilirsiniz.

eğer yapamazsanız bana söyleyin ben size yardım ederim.

denedim ama yine aynı şekilde olmadı bana yardım edebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…