Steam Mikrofon Çalışmama Sorunu

• Konuyu başlatan Other
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 29.340

Other

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gündür nedenini bilmediğim bir şekilde Steam'de ve Steamdaki oyunlarımın hiç birinde mikrofonum calısmıyor ama Steam dışı uygulamalarımda ses kayıt prog. veya Facebook'da sesli görüşebiliyorum. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözerim ? Yardımcı olanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Cs:Go ' da mik. tuşuna basıyorum simge cıkıyor ama sesim gitmiyor. Steam sohbette arama başlatıyorum mikrofonum gözüküyor ama sesim gitmiyor.Komple kaldırdım tekrardan yükledim Steam'ı nafile olmuyor .

Ses kayıt aygıtında mikronumu görüyor ve ayarlı. Mikrofonu Steam üzerinde test et diyorum ama oradada işlemiyor.

Dostum aklıma bir şey gelmedi açıkçası benden daha tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur. Steam de ayarlarda ses aygıtını değiştirebiliyorsun belki seninki yanlış mikrofondur doğrusunu seçmeye dene eğer öyleyse başka bir sebep gelmiyor aklıma maalesef.

Umarım birileri yardım eder sorunum devam ediyor . Mikrofon olmayınca multip. zevki yarı yarıya düştü bende :D

Arkadaşlar sağ altta saat ve tarih in yanında hoparlör simgesi vardır o hoparlöre sağ tık yapınız ve ses efektine tıklayın kayıttan yürüt vardır ona tıklayın orda hoparlor ler vardır onun altında açıklama vardır o yazı ile kayıttaki mikrofonlar vardır kayıttan yurutteki alttaki açıklama ile aynı olmalıdır.

100/100 çözüm yoludur eğer dediklerimin aynısını yaparsanız steam daki oyunlarda ve diğer programlarda sorunsuz konusabilirsiniz.

eğer yapamazsanız bana söyleyin ben size yardım ederim.

Arkadaşlar sağ altta saat ve tarih in yanında hoparlör simgesi vardır o hoparlöre sağ tık yapınız ve ses efektine tıklayın kayıttan yürüt vardır ona tıklayın orda hoparlor ler vardır onun altında açıklama vardır o yazı ile kayıttaki mikrofonlar vardır kayıttan yurutteki alttaki açıklama ile aynı olmalıdır.

100/100 çözüm yoludur eğer dediklerimin aynısını yaparsanız steam daki oyunlarda ve diğer programlarda sorunsuz konusabilirsiniz.

eğer yapamazsanız bana söyleyin ben size yardım ederim.
denedim ama yine aynı şekilde olmadı bana yardım edebilir misin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı