Steam mirror kart düşer mi?

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, kart düşürmek için hentai oyunu aldım. Hep mirror adlı oyunu görüyordum. Idle Master ile AFK bırakıp kart düşüreceğim. Şu an oyunu satın aldım. 3 saat oldu hala kart düşmedi. Sizce kart düşer mi?

Kart düsmesi için 5 dolar yatırman gerekiyor 5 dolar yatırdın mı yatırdıysan biraz daha bekle.

Macro ile birlikte sürekli devam tusuna bastırırsan 2 saat dolmadan bile tüm kartları toplayabiliyorsun tabii çok fazla oyun alıp yapmalısın bunu kartları topladıktan sonrada iade edip satarsın kartları.

Macro ile birlikte sürekli devam tusuna bastırırsan 2 saat dolmadan bile tüm kartları toplayabiliyorsun tabii çok fazla oyun alıp yapmalısın bunu kartları topladıktan sonrada iade edip satarsın kartları.
Hocam dediğinizi uyguladım macro ile devam devam dedim. Oyunun sonuna geldim hala düşmedi Şimdi Idle Master açık bıraktım bekliyorum.

Hocam dediğinizi uyguladım macro ile devam devam dedim. Oyunun sonuna geldim hala düşmedi şimdi Idle Master açık bıraktım bekliyorum.

Ben kendim 22 tane oyun alıp yapmıştım tüm Zup serisi vb 3 4 tanesi 2 saat 10 dakikada falan bitti diğerleri bitti 2 saat dolmadan geçen ay yaptım bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…