SnowmanCowboy Centipat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi. Ne yapmalıyım?
Che Guevara Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 SnowmanCowboy dedi: Eki Görüntüle 1348567 Oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi? Battlefield 1'de aynı sorunu yaşıyorum. Belki bu işe yarar sende bende olmadı (GeForce NOW 3080 Tier; Un-modded): Missing DLCs/"missing file privileges" Hello, yesterday I wanted to get back into a game I started last saturday (un-modded, latest patch, all DLCs). Firing up GeForce Now as per usual in the game's load game menu theres a little disk with a red exclamation mark saying "Missing DLCs... forum.paradoxplaza.com Artı 0 Eksi
SnowmanCowboy dedi: Eki Görüntüle 1348567 Oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Daha önce hiç başıma gelmedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi? Battlefield 1'de aynı sorunu yaşıyorum. Belki bu işe yarar sende bende olmadı (GeForce NOW 3080 Tier; Un-modded): Missing DLCs/"missing file privileges" Hello, yesterday I wanted to get back into a game I started last saturday (un-modded, latest patch, all DLCs). Firing up GeForce Now as per usual in the game's load game menu theres a little disk with a red exclamation mark saying "Missing DLCs... forum.paradoxplaza.com