mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 30 Haziran 2020 #1 Merhabalar. ben Steam'den mobil ödeme yapmak istiyorum fakat bana resimdeki uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_2020-06-30-11-18-10.png 20,6 KB · Görüntüleme: 621 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2020
Merhabalar. ben Steam'den mobil ödeme yapmak istiyorum fakat bana resimdeki uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim?
H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #2 mustafacandan dedi: Merhabalar. Ben Steam'den mobil ödeme yapmak istiyorum fakat bana resimdeki uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu aralar Steam çok sorun yaşıyor mobil ödeme yönetemi çalışmıyor kart kullanın.
mustafacandan dedi: Merhabalar. Ben Steam'den mobil ödeme yapmak istiyorum fakat bana resimdeki uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu aralar Steam çok sorun yaşıyor mobil ödeme yönetemi çalışmıyor kart kullanın.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Haziran 2020 #3 Gayet açıklayıcı olmamış mı? Özellik şu an kapalı yazıyor. Bende de aynı hatadan var.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 30 Haziran 2020 #4 mustafacandan dedi: Merhabalar. ben Steam'den mobil ödeme yapmak istiyorum fakat bana resimdeki uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin için acilse farklı bir yöntemle ödeyebilirsiniz. Değilse de biraz bekleyin o zaman olabilir.
mustafacandan dedi: Merhabalar. ben Steam'den mobil ödeme yapmak istiyorum fakat bana resimdeki uyarıyı veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin için acilse farklı bir yöntemle ödeyebilirsiniz. Değilse de biraz bekleyin o zaman olabilir.
mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 30 Haziran 2020 #5 Tamamdır teşekkürler ben kaldırıldımı kaldırılmadımı emin olmak istedim.