@arda1047 Steam Guard'ı ilk aktifleştirdiğinde verir sana bu kodu bir daha da vermez. Ingilizce bilen birinden yardım alın yoksa o kod olmazdan kendi başınıza kurtaramazsınız.
Hocam benim sorun tam olarak şöyle ben Android telefonumdan steam guard aktifleştirdim ancak kaldırmaya çalışınca hata verdi telefondan bende uygulamayı silip yükledim ancak bu sefer giriş yapamadım şimdi şifremi unuttum dedim orada kaldırma seçeneği var ama o kodu soruyor R ile başlayan acaba herkesin kodu aynı mı? Veya bana başka şekilde yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler iyi forumlar
Steam kodu için ticket atmanıza, yardım istemeniz hiç gerek yok.
Yeni bir giriş ya da farklı bir cihazdan giriş yaptığınızda Steam size tek kullanımlık kod gönderir. Bu kodu da E-Postanıza gönderir. E-Postalarınızı gereksizler de dahil kontrol edin.
Galiba şu steam'i bir tek ben basit kullanıyorum. İşin zorluğunu yani sizin zorlandığınız kısmı anlamış değilim.
Lütfen işi o kadar da zorlaştırmayın. Farklı bir cihazdan, vb. Steam hesabınıza giriş yaptığınızda Steam sizin Maile bir kod gönderiyor siz o kodu giriyorsunuz olay bitiyor.
@er36po Bilmeden çok biliyormuş gibi yorum yapıyorsun bir de emoji koyuyorsun. Hesabınızı Steam Guard ile korumaya aldığınızda giriş için e-mailinize kod gelmez. O kod sürekli telefonunuzda olur ve her dakika başı bu sürekli değişir. Korumaya alırken de arkadaşınki gibi durumlarda kurtarmak için bir kod verir başka hiç bir türlü kurtarılamaz Steam Destek harici.
@er36po Hala uzatıyorsun boşu boşuna kardeşim sen telefon koruması yapmamışsın adamın durumu senin gibi olsa zaten bu konuyu açmaz. Yap o telefon ile kod al olayını ondan sonra dene gelicek mi kod e-mailine.