Steam mobil kurtarma kodunu unutmak

Arkadaşlar ben hala giriş yapamıyorum.Steam Guard'a kayıtlı olan hattım gitti başka bir hat kullanıyorum ve bana hala eski hattıma kod göndericez diyor.Ne yapıcam? Çok kötü bir durumdayım steam destek ekibi de çalışmıyor.

kardeş benim sorun o işde bana kısa mesaj gönderice hattı kapattırdık biz oyuzden o mesaj gelmiyo napıcam ben ?

Ben telefonuma format atmıştım sonra steam tekrar yukledim sonra steam guard kodu gelmediği için bu cihazı kullan dedim daha sonra telefonuma gelen kodu yazdığımda doğru kabul etmiyor kurtarma kodumu unuttum ne yapacağım lütfen yardım edin

kardeşim ben kodu girdiğimde hatalı diyor ne yapabilirim lütfen yardım et

ehh bende steam programı bozuldu
sonra dedimki "taktaktak(klavye sesleri), 'mobil kimlik doğrulayıcı kodlarıma erişimim yok' 'kimlik doğrulayıcıyı kaldır' 'numarama erişimim yok' 'r ile başlayan koda sahip değilim'
veeee support işlemleri başlar (let the cancer begiiiin yeeeee ahhh)

Steam Guard korumalı yapmıştım. Daha sonra telefona format atınca 2 hafta giremedim. Tabii beklememin sebebi destek sayfasına attığım mesajın bekleme süresi. Guard erişimim yok. E-Posta olarak çevirmek istiyorum, dedim. Sorun bu şekilde çözüldü. Şimdi daha kolay. Kurtarma kodu dışında telefona bir kod gönderiyorlar ve işlem tamamlanıyor.

Konu baya eski ama ;
Eğer steam hesabımızı tekrar mailimize bağlarsak kurtarma kodu gelir mi ?

steama ticket atın açıklama kısmına boacompra dan aldıgınız herhangi bir oyunun e postada makbuzları vardır onların hepsini fotosunu çekip painte yapıştırın kaldırmak istediğiniz tel no sunuda ekleyin 7 8 saat sonra steamin kendisi sizin steam guardı kaldırıp yeni bir şifre vericek ve hesabınıza giriş yapabilirsniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…