Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #1 Steam yaz kartlarını topladım satmak istiyorum ancak beklemeye alıyor Mobil Steam'dan ''Listeleme Oluştur'' dediğim halde bu sayfada kalıyor ne yapmam lazım ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2017
Steam yaz kartlarını topladım satmak istiyorum ancak beklemeye alıyor Mobil Steam'dan ''Listeleme Oluştur'' dediğim halde bu sayfada kalıyor ne yapmam lazım ?
Linus Hectopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 128 Yer Codecanyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer & SysAdmin 27 Haziran 2017 #2 Onaylamayı nasıl yaptın? Yan tarafta Tickler var onları tek tek doldurup yapmayı dene.
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #3 Linus dedi: Onaylamayı nasıl yaptın? Yan tarafta Tickler var onları tek tek doldurup yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl, Nerede ? ekran görüntüsü paylaşır mısın ?
Linus dedi: Onaylamayı nasıl yaptın? Yan tarafta Tickler var onları tek tek doldurup yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl, Nerede ? ekran görüntüsü paylaşır mısın ?