Steam mobil ödeme sorunu

BenSelim

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Steam'a mobil ödeme ile 20 TL yükleyecektim ve telimde 25 TL vardı. Neyse yükle dedim tel no'mu istedi verdim sonra 7979'a EVET cevabını verdim. Hata verdi ve sayfa kapandı. Telimede ödeme tamamlanamamıştır mesajı geldi. Neyse bidaha deneyim dedim. Yetersiz bakiye dedi 9333'ü aradım telinizde 5tl bulunmaktadır dedi nevrim döndü steama baktım para yüklenmemiş ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun dün benim de başıma geldi. Hattımda 40 TL vardı ve toplamda 37 TL değerinde 3 oyun (Payday: The Heist, Euro Truck Simulator 2, Total War: ATTILA) satın alacaktım. Telefona önce işlem tamamlanamamıştır diye mesaj geldi. Daha sonrasında ise Mobil ödeme işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir diyerek parayı kesti. Parayı değil, oyunları istiyordum nitekim oyunları indirimdeyken almıştım ve şimdi oyunların toplam değeri en az 100 TL arttı. Her neyse, daha sonra BoaCompra'ya durumu bildirdim ve "Operatörünüz tarafından verilecek bilgiye gore size yönlendirme yapılacaktır." şeklinde bir ileti aldım. Ancak ne yazık ki, kendilerine bir ödeme yapılmadığı için ürün teslimatı yapılmayacağı söylendi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı