Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.073 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #1 Planet 4546B Postcard adlı itemi satmak için listeleme oluşturuyorum mobilden onaylayın diyor telefonumdan onaylama kısmına gelip listeleme oluştura basıyorum ve onaylama hatası alıyorum. Diğer itemleri satabiliyorum.
Planet 4546B Postcard adlı itemi satmak için listeleme oluşturuyorum mobilden onaylayın diyor telefonumdan onaylama kısmına gelip listeleme oluştura basıyorum ve onaylama hatası alıyorum. Diğer itemleri satabiliyorum.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 17 Temmuz 2020 #2 Alperen0 dedi: Planet 4546B Postcard adlı itemi satmak için listeleme oluşturuyorum mobilden onaylayın diyor telefonumdan onaylama kısmına gelip listeleme oluştura basıyorum ve onaylama hatası alıyorum. Diğer itemleri satabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki onaylama hatası aldıktan sonra satılığa giriyor mu ? Bende de hata veriyor ama satılığa koyuyor.
Alperen0 dedi: Planet 4546B Postcard adlı itemi satmak için listeleme oluşturuyorum mobilden onaylayın diyor telefonumdan onaylama kısmına gelip listeleme oluştura basıyorum ve onaylama hatası alıyorum. Diğer itemleri satabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki onaylama hatası aldıktan sonra satılığa giriyor mu ? Bende de hata veriyor ama satılığa koyuyor.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.073 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #3 benimişte v2 dedi: Peki onaylama hatası aldıktan sonra satılığa giriyor mu ? Bende de hata veriyor ama satılığa koyuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Onaylama hatası alıyor ve envantere gidiyor. Satışa koymuyor.
benimişte v2 dedi: Peki onaylama hatası aldıktan sonra satılığa giriyor mu ? Bende de hata veriyor ama satılığa koyuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Onaylama hatası alıyor ve envantere gidiyor. Satışa koymuyor.
B berke hindistan Megapat Katılım 19 Nisan 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #4 aynı sorun bende de var satılmıyor Kardeş çözdüm sorunu Steam bu ürünün ticareti olduğu için 4 gün takas banı koymuş iteme. Son düzenleme: 18 Temmuz 2020
aynı sorun bende de var satılmıyor Kardeş çözdüm sorunu Steam bu ürünün ticareti olduğu için 4 gün takas banı koymuş iteme.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.073 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #5 Hiçbir takas banı gözükmüyor. Ama takas banı var ilginç.