H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 669 20 Ekim 2022 #1 Steam Mobile Play Store'dan otomatik güncellenmiş, güncellemeden önceki sürüme nasıl dönebilirim?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.342 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Ekim 2022 #2 HoundsOfJustice dedi: Steam Mobile Play Store'dan otomatik güncellenmiş, güncellemeden önceki sürüme nasıl dönebilirim? Genişletmek için tıkla... Önceki sürümlerin APK'sını indirebilirsiniz.
HoundsOfJustice dedi: Steam Mobile Play Store'dan otomatik güncellenmiş, güncellemeden önceki sürüme nasıl dönebilirim? Genişletmek için tıkla... Önceki sürümlerin APK'sını indirebilirsiniz.
Fallen_Kingdom Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 296 Yer İtalica 21 Ekim 2022 #3 steelumut dedi: Önceki sürümlerin APK'sını indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim lakin mevcut steam mobili kaldırmaya gerek var mı ?
steelumut dedi: Önceki sürümlerin APK'sını indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim lakin mevcut steam mobili kaldırmaya gerek var mı ?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.342 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 21 Ekim 2022 #4 Fallen_Kingdom dedi: Hocam ben indirdim lakin mevcut steam mobili kaldırmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet telefonunuzda bulunanı silin APK'yı kurun.
Fallen_Kingdom dedi: Hocam ben indirdim lakin mevcut steam mobili kaldırmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet telefonunuzda bulunanı silin APK'yı kurun.
Fallen_Kingdom Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 296 Yer İtalica 21 Ekim 2022 #5 steelumut dedi: Evet telefonunuzda bulunanı silin APK'yı kurun. Genişletmek için tıkla... 1 Hafta pazar ve takas banı veriliyor sonrasında değil mi ?
steelumut dedi: Evet telefonunuzda bulunanı silin APK'yı kurun. Genişletmek için tıkla... 1 Hafta pazar ve takas banı veriliyor sonrasında değil mi ?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.971 Çözümler 11 21 Ekim 2022 #6 Fallen_Kingdom dedi: 1 hafta pazar ve takas banı veriliyor sonrasında değil mi? Genişletmek için tıkla... 15 gün diye biliyorum. Steam mobil uygulamasını güncelledikten sonra bana 15 gün verdi.
Fallen_Kingdom dedi: 1 hafta pazar ve takas banı veriliyor sonrasında değil mi? Genişletmek için tıkla... 15 gün diye biliyorum. Steam mobil uygulamasını güncelledikten sonra bana 15 gün verdi.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 669 21 Ekim 2022 #7 APK indirirmek riskli olmaz mı, resmi olarak bulmak imkansız olacak çünkü.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 21 Ekim 2022 #8 HoundsOfJustice dedi: APK indirirmek riskli olmaz mı, resmi olarak bulmak imkansız olacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet. Sonuçta legal değil.
HoundsOfJustice dedi: APK indirirmek riskli olmaz mı, resmi olarak bulmak imkansız olacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet. Sonuçta legal değil.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #9 Apkmirror üzerinden indirin. Bir sorun olmayacaktır. Uygulama doğrulaması varsa kapatın.