Steam multiplayer oyun önerisi

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar multiplayer oyun oynamak istiyorum arkadaşlarımla değil de farklı insanlarla oynamak istiyorum yani bir sunuculu oyun gibi bir şey örnek olarak Rust vs.

Peki hikaye oyunu olarak tombrider definitivie Edition ( 3 oyununu + DLC'lerini veriyor ) bir de Metro Exodus toplam 9 buçuk dolar alınır mı?

DayZ al hocam bende aldım şu an oyuna aşırı hype lıyım bir oyunda istediğim her şey var.

Selamlar multiplayer oyun oynamak istiyorum arkadaşlarımla değil de farklı insanlarla oynamak istiyorum yani bir sunuculu oyun gibi bir şey örnek olarak Rust vs.

Korku oyunu seviyorsanız Devour ve backrooms oynayabilirsiniz Left 4 Dead 2 oynamadıysanız ona da bakabilirsiniz ayrıca bir ekibin varsa ranch Simulator de çok sarabilir.

Arkadaşlarımla Devour ve Left 4 Dead 2 oynamıştık ama ranch Simulator de optimizasyon sorunu gibi bir şey var herhalde görüntü kalitesi çok kötüydü bir de kasıyordu.

DayZ al hocam bende aldım şu an oyuna aşırı hype lıyım bir oyunda istediğim her şey var.

25 dolar çok pahalı olacağım maalesef alamam Steam'de 10-12 dolar var.

Peki hikaye oyunu olarak tombrider definitivie Edition ( 3 oyununu + DLC'lerini veriyor ) bir de Metro Exodus toplam 9 buçuk dolar alınır mı?

Bu oyunları Epic Games'ten alman daha iyi olabilir hangi oyunları söylediğini tam olarak anlayamadım ama iki platform arasında karşılaştırma yapman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı