Huseyin H Hectopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2018 #1 Merhaba, Modern Warfare 2 multiplayer için Steam'e bağlandığı oyunu açtım. Fakat "Steam must be running to play this game" diye bir hata aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2018
Merhaba, Modern Warfare 2 multiplayer için Steam'e bağlandığı oyunu açtım. Fakat "Steam must be running to play this game" diye bir hata aldım.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 4 Eylül 2018 #2 Oyun orijinal mi?
Eirenee Hectopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 90 4 Eylül 2018 #3 Bazen o hata oyun orjinal de olsa meydana gelebiliyor. Steam'i yeniden başlatmayı ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. O hata bana da meydana gelmişti. Maalesef nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.
Bazen o hata oyun orjinal de olsa meydana gelebiliyor. Steam'i yeniden başlatmayı ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. O hata bana da meydana gelmişti. Maalesef nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.