Efeaydo Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Merhaba banditcamp oynuyordum sonra sıktığı için kapatım ama önceden yetki verdim ve bunu kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba banditcamp oynuyordum sonra sıktığı için kapatım ama önceden yetki verdim ve bunu kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
iasyxel Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 212 1 Mart 2024 #2 Hesabınızın şifresini değişseniz yeterli diye düşünüyorum, Steam burada aynı konuyu tartışmışlar isterseniz bakabilirsiniz.
Hesabınızın şifresini değişseniz yeterli diye düşünüyorum, Steam burada aynı konuyu tartışmışlar isterseniz bakabilirsiniz.
Efeaydo Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 Anladım. iasyxel dedi: Hesabınızın şifresini değişseniz yeterli diye düşünüyorum, Steam burada aynı konuyu tartışmışlar isterseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Anladım. iasyxel dedi: Hesabınızın şifresini değişseniz yeterli diye düşünüyorum, Steam burada aynı konuyu tartışmışlar isterseniz bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.