D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 27 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, görev tamamlamak için video paylaşmam lazım. Giriş yapıp YouTube hesabımı eslestirdim. Ancak hiçbir şey olmadı. Beni aktiviteler sekmesine attı. 4 defa denedim giriş yaptım ancak eslesmiyor. Nasıl çözüleceğini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Merhabalar, görev tamamlamak için video paylaşmam lazım. Giriş yapıp YouTube hesabımı eslestirdim. Ancak hiçbir şey olmadı. Beni aktiviteler sekmesine attı. 4 defa denedim giriş yaptım ancak eslesmiyor. Nasıl çözüleceğini bilen var mı?
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #2 YouTube'deki videoları Steam'e aktarman gerek oradan isteğidin videoyu seç bu kadar eşleşme sorununu nasıl çözüleceğini maalesef bilmiyorum.
YouTube'deki videoları Steam'e aktarman gerek oradan isteğidin videoyu seç bu kadar eşleşme sorununu nasıl çözüleceğini maalesef bilmiyorum.
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 27 Temmuz 2021 #3 peax dedi: YouTube'deki videoları Steam'e aktarman gerek oradan isteğidin videoyu seç bu kadar eşleşme sorununu nasıl çözüleceğini maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler eslestirdim. Eşleşme sorunu çözüldü tekrar deneyince. Dediğiniz gibi seçtim.
peax dedi: YouTube'deki videoları Steam'e aktarman gerek oradan isteğidin videoyu seç bu kadar eşleşme sorununu nasıl çözüleceğini maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler eslestirdim. Eşleşme sorunu çözüldü tekrar deneyince. Dediğiniz gibi seçtim.