558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.218 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 23 Aralık 2021 #1 Şuan rozetlerdeki kartları satarak 3-5 tl kar edebilirsiniz. Yapmanız gereken şey steam ödüllerinde oy kullanmak kart başına 30-50 kr kazanabilirsiniz. Toplam 10 kart alınabiliyor. (Ödüller için 10 tane) Ayrıca keşif kuyruğunu tamamlayıp kartını almayı unutmayın. (Her gün bir tane alabilirsiniz) Ufak tefek kar etmek için paylaştım hazır indirimli günlerde küsürleri kapatırsınız. Son düzenleme: 23 Aralık 2021
Şuan rozetlerdeki kartları satarak 3-5 tl kar edebilirsiniz. Yapmanız gereken şey steam ödüllerinde oy kullanmak kart başına 30-50 kr kazanabilirsiniz. Toplam 10 kart alınabiliyor. (Ödüller için 10 tane) Ayrıca keşif kuyruğunu tamamlayıp kartını almayı unutmayın. (Her gün bir tane alabilirsiniz) Ufak tefek kar etmek için paylaştım hazır indirimli günlerde küsürleri kapatırsınız.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #2 Hocam keşif kuyruğu, kış indirimleri boyunca her gün bir koleksiyon kartı veriyor. Sanki bir kere alınabiliyor gibi anlaşılmış. Her gün diye belirtin isterseniz.
Hocam keşif kuyruğu, kış indirimleri boyunca her gün bir koleksiyon kartı veriyor. Sanki bir kere alınabiliyor gibi anlaşılmış. Her gün diye belirtin isterseniz.
KopuQlavye Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Yanlışlıkla Doğduğum Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2021 #3 Vay canına 50 cent için zaman harcayacağız ve bu parayla yatırım yapıp hayatımızı kurtaracağız. Teşekkürler dostum sen de olmasan ne yapardık...
Vay canına 50 cent için zaman harcayacağız ve bu parayla yatırım yapıp hayatımızı kurtaracağız. Teşekkürler dostum sen de olmasan ne yapardık...
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.406 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 23 Aralık 2021 #4 KopuQlavye dedi: Vay canına 50 cent için zaman harcayacağız ve bu parayla yatırım yapıp hayatımızı kurtaracağız. Teşekkürler dostum sen de olmasan ne yapardık... Genişletmek için tıkla... Adam bilgilendirmiş işte. Ne boş yapıyorsun?
KopuQlavye dedi: Vay canına 50 cent için zaman harcayacağız ve bu parayla yatırım yapıp hayatımızı kurtaracağız. Teşekkürler dostum sen de olmasan ne yapardık... Genişletmek için tıkla... Adam bilgilendirmiş işte. Ne boş yapıyorsun?
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 23 Aralık 2021 #5 Keşif kuyruğu dahil 11 kart sattım. 6,26 TL kazandım.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.218 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 23 Aralık 2021 #6 KopuQlavye dedi: Vay canına 50 cent için zaman harcayacağız ve bu parayla yatırım yapıp hayatımızı kurtaracağız. Teşekkürler dostum sen de olmasan ne yapardık... Genişletmek için tıkla... Değerli zamanınızı forum dışında kullanmanızı tavsiye ederim iyi günler.
KopuQlavye dedi: Vay canına 50 cent için zaman harcayacağız ve bu parayla yatırım yapıp hayatımızı kurtaracağız. Teşekkürler dostum sen de olmasan ne yapardık... Genişletmek için tıkla... Değerli zamanınızı forum dışında kullanmanızı tavsiye ederim iyi günler.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Aralık 2021 #7 Teşekkür ederim konu için bende oy verdim, kartları satıyorum Keşif kuyruğu olayı nedir onu anlayamadım ama.
Teşekkür ederim konu için bende oy verdim, kartları satıyorum Keşif kuyruğu olayı nedir onu anlayamadım ama.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #8 558memoli dedi: Değerli zamanınızı forum dışında kullanmanızı tavsiye ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Güzel laftı
558memoli dedi: Değerli zamanınızı forum dışında kullanmanızı tavsiye ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Güzel laftı
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 23 Aralık 2021 #9 Bilgilendirme için teşekkürler. Tek günde kaç kart düşer. hakobest dedi: Keşif kuyruğu dahil 11 kart sattım. 6,26 TL kazandım. Genişletmek için tıkla... Tek günde mi hocam?
Bilgilendirme için teşekkürler. Tek günde kaç kart düşer. hakobest dedi: Keşif kuyruğu dahil 11 kart sattım. 6,26 TL kazandım. Genişletmek için tıkla... Tek günde mi hocam?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 23 Aralık 2021 #10 Teşekkürler.