Steam offline oyunda Cheat Engine kullanmak

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Arkadaşlar merhaba, Steam üzerinden internet Cafe SIM2 satın aldım ve Cheat Engine üzerinden para hilesi uyguladım oyuna, oyun offline zaten ama hileyi yapınca başarım falan aldım milyoner falan diye, ban sorunu olur mu? Teşekkürler.

Yazım yanlışları yüzünden özür dilerim.

Hocam CS:GO, TF2 gibi oyunlar için özel başarım açtıran programlar kullanıldı o kadar ban yemedi kimse. Ondan hiçbir şey olmaz.

aynen hocam başarım geldi

hocam attığnız linkten taradım oyunu çıkmadı
Sağ olun hocam Steam hesabımda oyunlar biraz fazla tedirgin olmuştum, kısacası bir şey olmaz değil mi? herkese iyi akşamlar.
Listede yoksa ve offline bir oyunsa sorun olmaz.

Dosya Ekleri

• DD66B070-5EB6-4A5C-A294-71B9ED377A4C.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 56
Oyunun ana sayfasina girince alt kisimda hile korumasi olup olmadigi yaziyor. Mesela örnekte oldugu gibi.

Eki Görüntüle 1416787

Tabii bazi oyunlarin kendi hile korumalari mevcut. Onlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Hocam oyun zaten gelişmiş bir oyun değil bir kişi tarafından yapılıyor bildiğim kadarıyla hem istediğimiz zaman yeni Save açabiliyoruz sizin attığınız fotoğraftı görünce tedirgin oldum bir an bu oyunun özellikler kısmı bu şekilde.

Dosya Ekleri

• F9CCD6D8-48D7-49CE-999D-D985CE159FB6.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…