Steam olan indirim geri kalktı

Yusuf serdarr

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar GRAND THEFT AUTO COLLECTİON paketi vardı. Normalde 75 TL. Saat 20.30'da 22.5 TL olmuştu. Almak istediğim için hemen sepete ekledim. Cüzdan kodu almaya gittim geldim şuanda indirim yok gözüküyor. Bu nasıl mümkün olabilir? Acaba ilerleyen saatlerde tekrardan indirime girme gibi bir durum olur mu?

Aynı sorun GTA 5 için de oluştu. GTA 5 + Premium Paketi 69 TL olmuştu. Yaklaşık 1 saat sonra 99 TL'ye yükselttiler.

@160634 Pkaet indirimde ikende GTA 4 indirimde değildi. Şuan paketin içindeki her oyunun fiyatı aynı fakat paket olarak fiyat artmış. Diğer günleri bekleyeceğim bir umut.

Olmadı indirim zamanı tekrar bakacağım. O paketi cidden istiyorum çünkü. 20 TL ise hiçbir şey o paket için. Zamanında Vice City ve San Andreas çok oynadım. Yapımcıya hak ettiğini vermem lazım.

Olmadı indirim zamanı tekrar bakacağım. O paketi cidden istiyorum çünkü. 20 TL ise hiçbir şey o paket için. Zamanında Vice City ve San Andreas çok oynadım. Yapımcıya hak ettiğini vermem lazım.
Aynen o paketi ben de alacağım. Çok korsan oynamışımdır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı