L live_foor_speed Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #1 Merhaba, iyi akşamlar arkadaşlar. Steam üzeriden mobil seçeneği ile ets2 almak istiyorum fakat cep telefonuma gelmiyor. Steamdan mesaj evet yazmak için sonra e postama girdim böyle birşey gelmiş bana:
Merhaba, iyi akşamlar arkadaşlar. Steam üzeriden mobil seçeneği ile ets2 almak istiyorum fakat cep telefonuma gelmiyor. Steamdan mesaj evet yazmak için sonra e postama girdim böyle birşey gelmiş bana:
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ağustos 2015 #2 Belli bir süre bekletiyor demek ki. Beklemek istemiyorsanız kredi kartı en hızlısı.
Rifat111 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 375 Makaleler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2015 #3 Bildiğim kadarıyla sadece Turkcell ve Avea ile satış yapıyorlar. Sizin hattınız nedir ? Belki ondandır.
Bildiğim kadarıyla sadece Turkcell ve Avea ile satış yapıyorlar. Sizin hattınız nedir ? Belki ondandır.