Steam, Origin ve Playstore güvenilir mi?

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Bu konudan sonra içime kurt düştü.

Ekledim hocam.
Arkadaşlar hayallerimiz boşa gitti. Şimdi öğrendim. Adamın dağıttığı hesaplar yasal değilmiş. Hepsi çalıntı hesaplarmış. Günde 100-120 hesap kırıp dağıtıyormuş. Yani yasal boyutu var. Bir de dini boyutu var. Hala çalıntı filan fark etmez diyen varsa hesabı sky aracılığı ile birine verebilirim. Zira Mehmet arkadaşımız kabul etmedi. Onunla aynı kanaatteyim. Neyse sizi umutlandırdığım için kusura bakmayın.

Çatır çutur günde yüzlerce hesap kırılacak kadar korumasız mı bu siteler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilirdir, bizzat kendim Steam ve Origin kullanıyorum şu ana kadar hiç güvenlik açığı ile karşılaşmadım çevremde de karşılaşanı görmedim.
Güvenilir olmasalardı eğer bu kadar çok kullanıcısı olmazdı.

Günlerce Facebook hesabı kırılıyor, günlerce Gmail hesabı Hackleniyor. Daha geçen gün Heartbleed diye bir açık bulundu, haberleri okumuyor musun ?

Bu neye benziyor biliyor musun, bir şirketten alışveriş yapmadan önce şikayet.var.com'a girip "aa, sorun yaşamış millet" deyip alışveriş yapmamak. Her şey'de bir açık bulabilirsin ararsan. Bugün Steam dünyanın en büyük platformu. Milyonlarca üyede günde 100 tanesinin hesabı hacklenmiş çok mu?

Dün Facebook sayfanda görmedin mi "Facebook yasaklanıyor" diye dolaşan virüsleri ? Ama Facebook kullanmaya devam ediyorsun dimi ?...

O bilmediği hesabı millete hediye eden üye de 1 ay ceza yedi.

Günlerce Facebook hesabı kırılıyor, günlerce Gmail hesabı Hackleniyor. Daha geçen gün Heartbleed diye bir açık bulundu, haberleri okumuyor musun ?

Bu neye benziyor biliyor musun, bir şirketten alışveriş yapmadan önce şikayet.var.com'a girip "aa, sorun yaşamış millet" deyip alışveriş yapmamak. Her şey'de bir açık bulabilirsin ararsan. Bugün Steam dünyanın en büyük platformu. Milyonlarca üyede günde 100 tanesinin hesabı hacklenmiş çok mu?

Dün Facebook sayfanda görmedin mi "Facebook yasaklanıyor" diye dolaşan virüsleri ? Ama Facebook kullanmaya devam ediyorsun dimi ?...

O bilmediği hesabı millete hediye eden üye de 1 ay ceza yedi.

Evet, madalyonun diğer yüzü de var. Peki bu tür şeyleri önleyici bir şey var mı? Bu kişiler yakalanıyor mu? Sonuçta 1 kişi bile olsa hesabında yüklü bir miktar oyun barındırıyorsa, hesap sahibi için çok kötü bir durum.

Birde alıntı yaptığım yorum 1 kişiden söz ediyor. 1 kişi tek başına yüzlerce hesap kırıyorsa kim bilir böyle kaç kişi vardır. Ben durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Tabi yine oyun almaya kalktığımızda bu sitelere baş vuracağız. Sonuçta en çok bunlara güvenebiliriz.

Böyle şeyleri görünce aklıma direk Dijital Kale geldi. Oradaki Translrt'nin mini boyları var sanki insanların evlerinde...

Umarım er yada geç bu açıklar kapanır. Kapatmanın bir yolunu bulurlar...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı