F ferman Hectopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar bu üç siteden oyun indirmeyi planlıyorum. Ancak akk dolduğu için oyunlar genelde 20 saat gibi bir sürede inecek gibi duruyor. Oyun inmeye devam ederken bilgisayarı kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam eder mi?
Arkadaşlar bu üç siteden oyun indirmeyi planlıyorum. Ancak akk dolduğu için oyunlar genelde 20 saat gibi bir sürede inecek gibi duruyor. Oyun inmeye devam ederken bilgisayarı kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam eder mi?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 19 Mayıs 2014 #2 Steam uplay ve origin in programlarından orijinal bir şekilde indireceksen devam eder.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Mayıs 2014 #3 Hepsi kaldığı yerden devam eder.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 19 Mayıs 2014 #4 Recep Baltaş dedi: Hepsi kaldığı yerden devam eder. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim? Beni niye beğenmiyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
Recep Baltaş dedi: Hepsi kaldığı yerden devam eder. Genişletmek için tıkla... Ben ne dedim? Beni niye beğenmiyorlar?