Orakİp Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 38 24 Aralık 2020 #1 Merhabalar, Steam "yılın oyunu'' bölümünde her türe oy verdiğim halde kazanılan rozetler 9/10 şeklinde gözüküyor. 10/10 yapmak için ne yapmalıyım? Veya kaçırdığım bir şey mi var? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Merhabalar, Steam "yılın oyunu'' bölümünde her türe oy verdiğim halde kazanılan rozetler 9/10 şeklinde gözüküyor. 10/10 yapmak için ne yapmalıyım? Veya kaçırdığım bir şey mi var? Yardımcı olursanız sevinirim.
şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 24 Aralık 2020 #2 Rastgele verdiği için aynı karttan 2 tane verebiliyor. Kalan kartları pazardan satın alabilirsiniz.
Orakİp Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 38 24 Aralık 2020 #3 şahsi dedi: Rastgele verdiği için aynı karttan 2 tane verebiliyor. Kalan kartları pazardan satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende niye aynı karttan 2 tane var diyordum teşekkürler takas yapmayı deneyeceğim
şahsi dedi: Rastgele verdiği için aynı karttan 2 tane verebiliyor. Kalan kartları pazardan satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende niye aynı karttan 2 tane var diyordum teşekkürler takas yapmayı deneyeceğim
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 24 Aralık 2020 #4 Konuyla alakası yok ama Death Stranding'de yürümek dışında nasıl "devrimsel" bir oynanış yeniliği var merak ettim.
Konuyla alakası yok ama Death Stranding'de yürümek dışında nasıl "devrimsel" bir oynanış yeniliği var merak ettim.
Asulian Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 117 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #5 Orakİp dedi: Bende niye aynı karttan 2 tane var diyordum teşekkürler takas yapmayı deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Fazladan olan kartları satıp olmayanları alabilirsiniz.
Orakİp dedi: Bende niye aynı karttan 2 tane var diyordum teşekkürler takas yapmayı deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Fazladan olan kartları satıp olmayanları alabilirsiniz.
Orakİp Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 38 24 Aralık 2020 #6 Rashmore dedi: Konuyla alakası yok ama Death Stranding'de yürümek dışında nasıl "devrimsel" bir oynanış yeniliği var merak ettim. Genişletmek için tıkla... Rozet işini öğrenmeden önce değiştirip oldu mu diye bakmıştım
Rashmore dedi: Konuyla alakası yok ama Death Stranding'de yürümek dışında nasıl "devrimsel" bir oynanış yeniliği var merak ettim. Genişletmek için tıkla... Rozet işini öğrenmeden önce değiştirip oldu mu diye bakmıştım