Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #1 İyi günler. Yeni bir Steam hesabı açmayı düşünüyorum eski hesabımda birsürü oyun var onları aktarma şansım var mı yeni hesabıma? Teşekkürler.
İyi günler. Yeni bir Steam hesabı açmayı düşünüyorum eski hesabımda birsürü oyun var onları aktarma şansım var mı yeni hesabıma? Teşekkürler.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #2 Kütüphanenize alamazsınız oyunları. Family sharing ile oynayabilirsiniz ama uğraştırıcı olur ve kısıtlı oluyor bu şekilde zaten.
Kütüphanenize alamazsınız oyunları. Family sharing ile oynayabilirsiniz ama uğraştırıcı olur ve kısıtlı oluyor bu şekilde zaten.
Yuspro Megapat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 876 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #3 Yeni hesap açmanızın sebebi nedir ?
Gürkan_Gürel Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 172 Yer İzmir-Bergama Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #4 Yuspro dedi: Yeni hesap açmanızın sebebi nedir ? Genişletmek için tıkla... Bu hesabımda birkaç sıkıntı var değiştirmem lazım. Yeni oyunlarımı o hesaba satın almak istemıyorum.
Yuspro dedi: Yeni hesap açmanızın sebebi nedir ? Genişletmek için tıkla... Bu hesabımda birkaç sıkıntı var değiştirmem lazım. Yeni oyunlarımı o hesaba satın almak istemıyorum.