Takumiii Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 158 Yer Akina Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #1 İnsurgency Sandstorm alacağım fakat, ne zaman almaya çalışsam ödeme sırasında hata oluşuyor. Kış indirimlerinden dolayı herkes yüklendi galiba.
İnsurgency Sandstorm alacağım fakat, ne zaman almaya çalışsam ödeme sırasında hata oluşuyor. Kış indirimlerinden dolayı herkes yüklendi galiba.
atlibey Decapat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 81 29 Aralık 2018 #2 Kış indirimlerinin yalnızca ilk gününde belli saatlerde sıkıntı olur. Şuan öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Ödeme yönteminiz nedir?
Kış indirimlerinin yalnızca ilk gününde belli saatlerde sıkıntı olur. Şuan öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Ödeme yönteminiz nedir?
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 29 Aralık 2018 #3 Nasıl bir hata veriyor, mümkünse resmini paylaşır mısın?. Yardımcı olabiliriz.
Takumiii Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 158 Yer Akina Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #4 Sorun çözüldü. Biraz bekleyip, tekrar denedim oldu.