vinsmokebilal Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 109 29 Ekim 2022 #11 Scyhell dedi: Hocam bir çok kez denediğiniz için kısa süreli bir kısıtlama olabilir mi? Müşteri hizmetleri ile görüşün ve sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başta parayı yüklediğimi sanıp denedim olmadı yükledikten sonra tekrar denedim dediğim hatayı verdi. Scyhell dedi: Hocam bir çok kez denediğiniz için kısa süreli bir kısıtlama olabilir mi? Müşteri hizmetleri ile görüşün ve sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Adresle alakalıdır diye tekrar tekrar baktım fark yok.
Scyhell dedi: Hocam bir çok kez denediğiniz için kısa süreli bir kısıtlama olabilir mi? Müşteri hizmetleri ile görüşün ve sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başta parayı yüklediğimi sanıp denedim olmadı yükledikten sonra tekrar denedim dediğim hatayı verdi. Scyhell dedi: Hocam bir çok kez denediğiniz için kısa süreli bir kısıtlama olabilir mi? Müşteri hizmetleri ile görüşün ve sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Adresle alakalıdır diye tekrar tekrar baktım fark yok.