Steam oyun dosyalarını başka bilgisayara aktarılır mı?

PhilipTraum.

Decapat
Steam'den indirilmiş bir oyunun dosyalarını USB'ye atıp başka bir bilgisayara aktarsak Steam oyun dosyalarını başka hesapta okur mu?

Aynı hesapla bile girseniz oyunu tekrar indirmeniz gerekir dosyalar aktarilamaz.

Evet okur. steamapps>common konumundaki oyun dosyalarını kopyalayıp, başka bilgisayarda iken aynı konuma yapıştırın. Sonra Steam'e giriş yapıp ''Yükle''ye basınca dosyaları algılar ve kurulumu tamamlar.

Ama başka hesapta kullanacaksanız o hesapta da aynı oyunların olması gerekiyor.

Aynı oyunları o bilgisayarada indirmeniz gerek zaten oyun diğer bilgisayardaki hesapta yoksa yeniden satın al der.

Olur doğru yerlere atıp dosyaları steam üzerinden onaylatırsan neden olmasın ama yine internet gerekli tarama için

Ben bu yolu denemiştim ama maalesef olmadı. Dosyaları steam/common klasörüne atsanız bile belli bir indirme yapıyor. Örneğin CS:GO'da 11.50 GB'lık bir indirme olduğunu görmüştüm.
Bu yol yerine oyun dosyalarını yedekle seçeneğini kullanarak yaparsanız daha sonra oyun ekleme bölümünden yedek dosyasını ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…