CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.765 Çözümler 9 31 Aralık 2022 #1 Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi?
Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi?
Çözüm ahmttrn60 31 Aralık 2022 CordiB dedi: Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Offline oyunda ban yemezsin. Ama online sıkıntı çıkarabilir.
CordiB dedi: Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Offline oyunda ban yemezsin. Ama online sıkıntı çıkarabilir.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.347 Çözümler 83 Yer İstanbul 31 Aralık 2022 #2 CordiB dedi: Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Offline oyunda ban yemezsin. Ama online sıkıntı çıkarabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
CordiB dedi: Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Offline oyunda ban yemezsin. Ama online sıkıntı çıkarabilir.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #3 Tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım ama mesela biz ETS 2'de konsolu açmak için Config'de bir şeyler yapıyorduk ondan sıkıntı olmaz diye biliyorum onu yapacaksanız. Artı 0 Eksi
Tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım ama mesela biz ETS 2'de konsolu açmak için Config'de bir şeyler yapıyorduk ondan sıkıntı olmaz diye biliyorum onu yapacaksanız.
M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #4 CordiB dedi: Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Outlast dosyalarını herkes değiştiriyor. Çevrimdışı oyunlarda hiçbir şey olmaz. Artı 0 Eksi
CordiB dedi: Outlast 1 oyununda FPS kilidini kaldırmak için Config dosyalarını değiştireceğim, Steam'de oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Outlast dosyalarını herkes değiştiriyor. Çevrimdışı oyunlarda hiçbir şey olmaz.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 31 Aralık 2022 #5 Hayır, hiçbir şey olmaz. Zaten Online oynanamayan bir oyundan bahsediyorsunuz. Artı 0 Eksi