Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2014 #1 Gta 4'e grafik modu yükledim. Hatta bir kaç tane yükledim. Ancak şimdi o modları kaldırmak istiyorum. Nasıl kaldırırım ? Steamde ne yapmam gerek ?
Gta 4'e grafik modu yükledim. Hatta bir kaç tane yükledim. Ancak şimdi o modları kaldırmak istiyorum. Nasıl kaldırırım ? Steamde ne yapmam gerek ?
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 27 Temmuz 2014 #2 Oyun klasörü içinde modların kurulduğu klasörü silip Steam'den oyunu onarma seçeneğini seçerseniz çalışır diye düşünüyorum ama kendim daha önce denemedim bunu.
Oyun klasörü içinde modların kurulduğu klasörü silip Steam'den oyunu onarma seçeneğini seçerseniz çalışır diye düşünüyorum ama kendim daha önce denemedim bunu.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2014 #3 Aslında mantıklı ama şimdi hangi dosyaları değiştirdim hatırlamıyorum.
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 27 Temmuz 2014 #4 Siz yine de onarma seçeneğini bir deneyin, belki değişmiş olan ya da fazla olan uygulamaları algılayıp kendi müdahale eder.
Siz yine de onarma seçeneğini bir deneyin, belki değişmiş olan ya da fazla olan uygulamaları algılayıp kendi müdahale eder.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2014 #5 Oyunun yedeği varsa oradan tekrar kurun.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2014 #6 Biraz daha araştıracağım. Başka bilginiz varsa söylerseniz sevinirim.