Steam oyun dosyası başka cihazdan aktarılabilir mi?

Cagr58

Decapat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Şimdi diyelim ki arkadaşın bilgisayarından Steam'den RDR2 veya başka oyun dosyasını alıp kendi bilgisayarıma atsam ve attığım hangi oyunsa satın alsam oyun dosyaları benim hesapta sorun yaratır mı? İnternet sıkıntı. Böyle bir şey yapsam olur mu?

Merhaba,

Böyle bir işlem yapabilirsiniz. Steam gerekli doğrulamayı yapıp oyuna erişmenize izin verecektir.

Oyunu satın aldıktan sonra indir derseniz genelde hemen dosyaları bulur. Bulamazsa dosyaları attığınız klasöre kurmayı deneyin o zaman kesin algılayacaktır.

Çalışmaz büyük ihtimalle o kadar kolay olsa normal oynayan kalmaz o kadar uygulamalar oluşturulup crack yapmaya çalışmaz.
Satın alma kısmını görmemişim

Çalışmaz büyük ihtimalle o kadar kolay olsa normal oynayan kalmaz o kadar uygulamalar oluşturulup crack yapmaya çalışmaz.

Yok yok, satın alacağım. Sadece indirmek istemiyorum. Dosya boyutları bayağı fazla olduğu için sordum.

Oluyor hocam ssd sıfırlamak için pubg hdd attım sonra tekrar ssd attım gayet güzel algıladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…