erkan67 Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 421 Çözümler 4 2 Eylül 2019 #1 Bu sorunu bugün yaşadım. Hiçbir oyunu güncelleyemiyorum güncelerken. Günclenenirken hata olustu(internet bağlantısı yok)diyor. Yardımcı olursanız sevinrim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Bu sorunu bugün yaşadım. Hiçbir oyunu güncelleyemiyorum güncelerken. Günclenenirken hata olustu(internet bağlantısı yok)diyor. Yardımcı olursanız sevinrim.
H Hamza yıldırım Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #2 erkan67 dedi: Bu sorunu bugün yaşadım. Hiçbir oyunu güncelleyemiyorum güncelerken. Günclenenirken hata olustu(internet bağlantısı yok)diyor. Yardımcı olursanız sevinrim. Genişletmek için tıkla... Modemi açıp kapattın mı? Veya bazen Steam anlık çökmeler oluyor sebebi o olabilir. Bende olduğu zaman internet ile alakalıydı. Artı 0 Eksi
erkan67 dedi: Bu sorunu bugün yaşadım. Hiçbir oyunu güncelleyemiyorum güncelerken. Günclenenirken hata olustu(internet bağlantısı yok)diyor. Yardımcı olursanız sevinrim. Genişletmek için tıkla... Modemi açıp kapattın mı? Veya bazen Steam anlık çökmeler oluyor sebebi o olabilir. Bende olduğu zaman internet ile alakalıydı.