Elyonix Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #11 Silinen üye dedi: Kartına 10 gün falan der ama o süre bazen 1 aya kadar bile çıkabilir ^^ Er ya da geç yatar merak etme. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
Silinen üye dedi: Kartına 10 gün falan der ama o süre bazen 1 aya kadar bile çıkabilir ^^ Er ya da geç yatar merak etme. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
S Sametcaan Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #12 Elyonix dedi: Kartımı seçtim ama hala gelmedi. Genişletmek için tıkla... İade yaptığınız günden itibaren aradan kaç gün geçti?
Elyonix dedi: Kartımı seçtim ama hala gelmedi. Genişletmek için tıkla... İade yaptığınız günden itibaren aradan kaç gün geçti?
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 27 Temmuz 2021 #13 Karta iade seçtiyseniz kartınıza gelir o zaman.
Elyonix Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #14 463895 dedi: Biraz sürer ama iade edilir, beklemek tek çözüm. Genişletmek için tıkla... İnşallah uzun sürmez iade edilen parayla gta 5 alıcam indirime girmiş indirim bitmeden gelir inş Sametcaan dedi: İade yaptığınız günden itibaren aradan kaç gün geçti? Genişletmek için tıkla... 2
463895 dedi: Biraz sürer ama iade edilir, beklemek tek çözüm. Genişletmek için tıkla... İnşallah uzun sürmez iade edilen parayla gta 5 alıcam indirime girmiş indirim bitmeden gelir inş Sametcaan dedi: İade yaptığınız günden itibaren aradan kaç gün geçti? Genişletmek için tıkla... 2
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #15 Şöyle bir şey senin Steam hesabında 5 kuruş varmış onu bir de kartındaki parayı çekmiş kalan parayı ilk 5 kuruşu Steam hesabına atmış kalan para 1 hafta içinde geliyor yaptığım için biliyorum.
Şöyle bir şey senin Steam hesabında 5 kuruş varmış onu bir de kartındaki parayı çekmiş kalan parayı ilk 5 kuruşu Steam hesabına atmış kalan para 1 hafta içinde geliyor yaptığım için biliyorum.
S Sametcaan Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #16 Elyonix dedi: İnşallah uzun sürmez iade edilen parayla GTA 5 alacağım indirime girmiş indirim bitmeden gelir inş. 2 Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bende Kart'a iade yapmıştım 3.5 gün gibi bir süre içinde gelmişti kartıma para sizin ne kadar sürede gelir kesin bir şey söylüyemem.
Elyonix dedi: İnşallah uzun sürmez iade edilen parayla GTA 5 alacağım indirime girmiş indirim bitmeden gelir inş. 2 Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bende Kart'a iade yapmıştım 3.5 gün gibi bir süre içinde gelmişti kartıma para sizin ne kadar sürede gelir kesin bir şey söylüyemem.
Elyonix Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #17 Sametcaan dedi: Aynı şekil bende Kart'a iade yapmıştım 3.5 gün gibi bir süre içinde gelmişti kartıma para sizin ne kadar sürede gelir kesin bir şey söylüyemem. Genişletmek için tıkla... Anladım saol
Sametcaan dedi: Aynı şekil bende Kart'a iade yapmıştım 3.5 gün gibi bir süre içinde gelmişti kartıma para sizin ne kadar sürede gelir kesin bir şey söylüyemem. Genişletmek için tıkla... Anladım saol
sergun Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 666 Çözümler 7 27 Temmuz 2021 #18 Bankadan bankaya değişiklik gösterir, biraz sabır. En geç 3-4 güne karta yansır genelde.