Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız?
Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız?
Çözüm 181951 7 Ağustos 2023 Stoch dedi: Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız? Genişletmek için tıkla... Kartla aldıysan hem karta hem de cüzdana iade yapabilirsin ama cüzdan ile aldığın zaman sadece cüzdana iade yapılıyor.
Stoch dedi: Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız? Genişletmek için tıkla... Kartla aldıysan hem karta hem de cüzdana iade yapabilirsin ama cüzdan ile aldığın zaman sadece cüzdana iade yapılıyor.
Willches Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 407 Çözümler 2 7 Ağustos 2023 #2 Stoch dedi: Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam cüzdanın ile aldıysan karta iade yapamazsın Steam cüzdanı ile mi aldınız? Artı 2 Eksi
Stoch dedi: Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam cüzdanın ile aldıysan karta iade yapamazsın Steam cüzdanı ile mi aldınız?
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 7 Ağustos 2023 #3 Stoch dedi: Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız? Genişletmek için tıkla... Kartla aldıysan hem karta hem de cüzdana iade yapabilirsin ama cüzdan ile aldığın zaman sadece cüzdana iade yapılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Stoch dedi: Steam cuzdanimdan oyun almıştım bunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinde sadece Steam cüzdanı çıkıyor nasıl karta yaparız? Genişletmek için tıkla... Kartla aldıysan hem karta hem de cüzdana iade yapabilirsin ama cüzdan ile aldığın zaman sadece cüzdana iade yapılıyor.
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 Peki cüzdandaki 3.000TL'yi hiç bir şekilde nakite cevirebilir miyiz? Bunu yatırırken geri alınamadığını bilmiyordum. Artı 0 Eksi
Peki cüzdandaki 3.000TL'yi hiç bir şekilde nakite cevirebilir miyiz? Bunu yatırırken geri alınamadığını bilmiyordum.
MakoCan Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 Tam 3000 olarak geri almak zor biraz silah skini alıp sitelerde satıp nakite çevirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 Stoch dedi: Peki cüzdandaki 3.000TL'yi hiçbir şekilde nakite cevirebilir miyiz? Bunu yatırırken geri alınamadığını bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... CS:GO skin alıp ByNoGame gibi sitelerde satarak çevirebilirsin ama epey bir komisyon ödemen gerek. Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Peki cüzdandaki 3.000TL'yi hiçbir şekilde nakite cevirebilir miyiz? Bunu yatırırken geri alınamadığını bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... CS:GO skin alıp ByNoGame gibi sitelerde satarak çevirebilirsin ama epey bir komisyon ödemen gerek.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 7 Ağustos 2023 #7 Stoch dedi: Peki cüzdandaki 3.000TL'yi hiçbir şekilde nakite cevirebilir miyiz? Bunu yatırırken geri alınamadığını bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların da dediği yöntemlerle yapabilirsin sadece. Direkt karta aktarımı yok. Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Peki cüzdandaki 3.000TL'yi hiçbir şekilde nakite cevirebilir miyiz? Bunu yatırırken geri alınamadığını bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların da dediği yöntemlerle yapabilirsin sadece. Direkt karta aktarımı yok.