Steam iadesi yaparken ininal cüzdanı seçtim ve iadem onay aldığına rağmen gelecek olan para hesabıma hala gelmedi. Nedeni ne olabilir? Acaba sistemde mi bir sıkıntı var yoksa para ininale hiç gelmeyecek mi?
Arkadaşın da dediği gibi kredi kartlarına veya bank-kartlarına iade 15 sürebiliyor ki çogu zaman böyle olur. 15 gün içinde gelmesse ininali arayıp destek alabilirsin.
Steam iadesi yaparken ininal cüzdanı seçtim ve iadem onay aldığına rağmen gelecek olan para hesabıma hala gelmedi. Nedeni ne olabilir? Acaba sistemde mi bir sıkıntı var yoksa para ininale hiç gelmeyecek mi?
Steam'in iade şekli biraz değişik hocam mesela mağazaya girdin bir oyunu iade etmek istiyorum dedin ve sana iade talebiniz beklemede en kısa sürede onaylanacaktır diyorlar ve beklemeye alıyorlar. Sonra sana mail geliyor iade talebiniz onaylandı ve bakiyeniz steam cüzdanınıza eklendi diye fakat o parayı hemen kullanamazsın çünkü 1 hafta gibi bir bekleme süresine giriyor geri verdikleri para ancak ondan sonra kullandırıyorlar.
Büyük ihtimalle senin olayında öyle oldu şuanda para kartına geçti fakat var olarak gözükmüyor biraz bekledikten sonra gelecektir diye umuyorum eğer gelmezse steam destek ekibine yazabilirsin.