Steam oyun iadesini onaylamıyor

Wanheda411

Hectopat
İadem onaylanmıyor, neden anlamıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı bu durumla ilgili beklemekten başka acaba? 4-5 kere iade talebi gönderdim, e-postama bildirim geliyor ama bir şey değişmiyor.

Oynama süresi 2 saati geçmemiş, satın alım tarihinin üzerinden 14 gün geçmemiş olmak şartıyla iade edebilirsin. Aksi takdirde iade talebin kabul olmayacak.

İadem onaylanmıyor, neden anlamıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı bu durumla ilgili beklemekten başka acaba? 4-5 kere iade talebi gönderdim, e-postama bildirim geliyor ama bir şey değişmiyor.
Oyunu alalı 2 hafta olmuşsa ve oynama süreniz 2 saati geçtiyse iade kabul edilmiyor.

Ne kadar beklediniz?

En fazla 2 saat oynanmış olup, 2 haftadan fazla zaman geçmemiş olması lazım iade için. Aynı zamanda eğer çok fazla oyun iade ettiysen kabul edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…