Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 15 Kasım 2020 #11 @Alperen Aydın31 Öncelikle bunu yapın: 338990 dedi: Ayarlar >> İndirme >> İndirme Bölgesi >> İndirme bölgesini Türkiye dışında bir yer seçin. Genişletmek için tıkla... Yine olmazsa Steam'i görev yöneticisi de dahil, kapatıp yönetici olarak başlatın. Daha sonra modeminize reset atın, sorun çözülecek.
@Alperen Aydın31 Öncelikle bunu yapın: 338990 dedi: Ayarlar >> İndirme >> İndirme Bölgesi >> İndirme bölgesini Türkiye dışında bir yer seçin. Genişletmek için tıkla... Yine olmazsa Steam'i görev yöneticisi de dahil, kapatıp yönetici olarak başlatın. Daha sonra modeminize reset atın, sorun çözülecek.
Alperen Aydın31 Decapat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #12 Hepinize cok teşkkür ederim ama ben Steam'ı silip indirdim düzeldi (korktuğum için ugraşmak istemedim )
Hepinize cok teşkkür ederim ama ben Steam'ı silip indirdim düzeldi (korktuğum için ugraşmak istemedim )