murtiuzun
Centipat
Daha fazla
Merhaba, Steam de bildiğimiz üzere artık dolar sistemine geçiş yaptığı günden bu günümüze pek araştırmalar yaptım, Steam Türk lirasında iken pek çok oyunu 1 lira ve alt fiyatlarındaki oyunları alıp en az 2 3 saat oyunlarını oynayıp delice para kasmaya çalıştığımız dönemleri öne getirmek istedim, şimdi gelelim asıl konumuza, en düşük Steam oyun fiyatları artık 0,44 dolar olduğunu dikkatinizi çekmiştir, bu fiyatın altına daha düştüğünü görmedim ücretsiz oyunlar sıralanıyor, ücretsiz oyunların kart koleksiyonu olanlarını bulsak bile dahi oyunlarını oynayıp kart düşürememek de çabası, onca zaman kaybını hüsrana uğratıyor. Ancak diyelim ki 0,44 dolarlık bir oyunu aldığımız da kart düşürsek bile kartı satılabilmesi için 0,01 dolar satışa eklediğiniz de Steam ise kar komisyon olarak, 0,03 den satıyor. Demek o ki aracı web sitelerden giriş bile yapsanız, her halükarda bir komisyonu olacaktır. Fakat fiyatı yüksek tutayım nasıl olsa satar diye eklediğiniz de ise bu sizi aylar hatta yıllar beklentiye sokabilir.
Bazı oyunlar da ise kart koleksiyonu inceleme yapan yerler ya da bilgi paylaşan olmadığı için kimse de bilmediği oyunlara bulaşmak istemiyor, kimse parasını çöpe atmak istemez. O yüzden Steam hesabınız daha önceden Türk lirası olarak satın almış olduğunuz oyunlarınız varsa onların kartlarını düşürmek, satmanız kar ettirebilir ama çok fazla bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Benim düşüncelerim bunlar sizinle paylaşmak istedim, sizin düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Bazı oyunlar da ise kart koleksiyonu inceleme yapan yerler ya da bilgi paylaşan olmadığı için kimse de bilmediği oyunlara bulaşmak istemiyor, kimse parasını çöpe atmak istemez. O yüzden Steam hesabınız daha önceden Türk lirası olarak satın almış olduğunuz oyunlarınız varsa onların kartlarını düşürmek, satmanız kar ettirebilir ama çok fazla bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Benim düşüncelerim bunlar sizinle paylaşmak istedim, sizin düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.