canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.091 Çözümler 37 Yer Adana 29 Eylül 2023 #11 snageX dedi: Bynogame veya itemsatıştan satabilirsiniz. Technopatta özel mesaj var mı? Genişletmek için tıkla... Konuşmalar kısmı, sağ yukarısı.
snageX dedi: Bynogame veya itemsatıştan satabilirsiniz. Technopatta özel mesaj var mı? Genişletmek için tıkla... Konuşmalar kısmı, sağ yukarısı.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #12 canysf dedi: Konuşmalar kısmı, sağ yukarısı. Genişletmek için tıkla... Ben birisine gönderemiyorum, neden acaba?
canysf dedi: Konuşmalar kısmı, sağ yukarısı. Genişletmek için tıkla... Ben birisine gönderemiyorum, neden acaba?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.091 Çözümler 37 Yer Adana 29 Eylül 2023 #13 snageX dedi: Ben birisine gönderemiyorum, neden acaba? Genişletmek için tıkla... Zamanında moderatör olmayan birisi yazmıştı bana ama nasıl oldu, oluyor bilmiyorum bende. Sanırım moderatör sayesinde iletişime geçmen gerekiyor.
snageX dedi: Ben birisine gönderemiyorum, neden acaba? Genişletmek için tıkla... Zamanında moderatör olmayan birisi yazmıştı bana ama nasıl oldu, oluyor bilmiyorum bende. Sanırım moderatör sayesinde iletişime geçmen gerekiyor.