kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 26 Kasım 2022 #31 fatihtasdemir dedi: Tavsiyen var mı herhangi bir oyun hazır indirim varken. Genişletmek için tıkla... Nasıl oyunlar sevdiğinizi bilmiyorum. Daha önce neler oynadınız ve zevk aldınız?
fatihtasdemir dedi: Tavsiyen var mı herhangi bir oyun hazır indirim varken. Genişletmek için tıkla... Nasıl oyunlar sevdiğinizi bilmiyorum. Daha önce neler oynadınız ve zevk aldınız?
fatihtasdemir Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #32 kyujin dedi: Nasıl oyunlar sevdiğinizi bilmiyorum. Daha önce neler oynadınız ve zevk aldınız? Genişletmek için tıkla... God of War assasin Creed genellikle FPS oyunları Online.
kyujin dedi: Nasıl oyunlar sevdiğinizi bilmiyorum. Daha önce neler oynadınız ve zevk aldınız? Genişletmek için tıkla... God of War assasin Creed genellikle FPS oyunları Online.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 26 Kasım 2022 #33 fatihtasdemir dedi: God of War assasin Creed genellikle FPS oyunları Online. Genişletmek için tıkla... Kötü değil o zaman RDR2 ve Witcher 3. FPS olarak da DOOM Eternal olabilir hocam eğer severseniz. O hem rol yapma hem de FPS baya ilginizi çekebilir. Bunun dışında tercihleriniz iyi bence.
fatihtasdemir dedi: God of War assasin Creed genellikle FPS oyunları Online. Genişletmek için tıkla... Kötü değil o zaman RDR2 ve Witcher 3. FPS olarak da DOOM Eternal olabilir hocam eğer severseniz. O hem rol yapma hem de FPS baya ilginizi çekebilir. Bunun dışında tercihleriniz iyi bence.