A Ali Can Erdoğan Ziyaretçi 6 Ağustos 2016 #1 Merhaba, Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum. Bütçe önemli değil. Önerileriniz nedir ?
A aksar Hectopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2016 #2 Terraia, Starbound, GTA5, Age of Empires 2 dördüde çok güzel oyunlardır. Öneririm.
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2016 #3 Assetto Corsa, ETS 2, ATS 2 vb. Steam demişsin ancak Originden de alıcak olursan kesinlikle BF4 ve çıkacak olan BF1 almanı öneririm.
Assetto Corsa, ETS 2, ATS 2 vb. Steam demişsin ancak Originden de alıcak olursan kesinlikle BF4 ve çıkacak olan BF1 almanı öneririm.
Neon Ninja Picopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #4 Ali Can Erdoğan dedi: Merhaba, Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum. Bütçe önemli değil. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Beleşe Warzone gir keyfine bak kanka Steam değil ama gayet iyi oyun.
Ali Can Erdoğan dedi: Merhaba, Steam üzerinden oyun almayı planlıyorum. Bütçe önemli değil. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Beleşe Warzone gir keyfine bak kanka Steam değil ama gayet iyi oyun.