Steam oyun paylaşma mantığı nedir?

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar benim 2 hesabım var. Diğerinde iken inmiş oyunlardan bazılarında ödünç al var. Bu neden var? Yani benim satın aldığım bir oyunu başkası satın almadan oynayabiliyor bunun karı ne ki?

Ayrıca başka sorularımda var.

1)Kütüphanemdeki paylaşılabilen oyunlara nasıl bakabilirim?

2)Başkasına paylaşmak için benim hesabıma girip indirmesi gerekiyor mu?

3)Başkası paylaştığım oyunu kendi hesabında oynarsa benim oyunuma bir şey olur mu? Örneğin save dosyaları, oynama saatim veya o hile kullanıp ban yerse benim etkilenme durumum.

4)Ben paylaştığım oyunu arkadaşım oynarken ben aynı oyuna girebilir miyim?

5)Ödünç alınan bir oyunun satın almaktan ne farkı var?

Steam Aile kütüphane paylaşımı olarak geçiyor, incelersen tüm sorularına cevap bulursun.

Aile paylaşamı deniliyor.
1-) Tüm oyunlarınıza erişiyor.
2-) Evet girmek gerekiyor.
3-) Evet etkilenir.
4-) Girersiniz ama arkadaşınızı atar.
Kar etmiyorsunuz zaten arkadaşımda sıkıştırıyor beni bu sebeplerden dolayı paylaşım yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Yine de sizden duymak fena olmaz.
Bütün kütüphane paylaşılır aile durumunda, sanırsam oyunları seçebiliyordun fakat emin değilim, senin hesabına bir kere girip aile olarak bağladığında kendi hesabındaykende indirebiliyor, senin oyununa birşey olmaz, hayır giremezsin, ödünç aldığında o kişinin kütüphanesinden oynarsın, kendin satın aldığından kendi kütüphanende oynarsın.

Evet seçiliyor oyunlar.

Oyun save etkilenmiyor, herkesin kendi hesabında kendi savesi oluyor.

Oynama saati ve ban yeme durumunda etkileniyor. Başarımlarda dahil ek olarak. Rdr2 isteyin arkadaşıma paylaşmıyorum hesabı o yüzden.
Oynama saati o kişinin kütüphanesinde ilerlemiyor oynanılan hesapta etkilenyior, oyun sahibine yazılmıyor. Ban ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…