w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 4 Eylül 2022 #1 İyi sosyaller, ben oyun takas etmek istiyorum, böyle bir şey var mı?
Çözüm caliskan0221 4 Eylül 2022 Oyun içi eşyalar (izin verilen eşyalar) sadece takas edilebilir. Oyun takas etme gibi bir durum yok, maalesef.
Oyun içi eşyalar (izin verilen eşyalar) sadece takas edilebilir. Oyun takas etme gibi bir durum yok, maalesef.
B batuotgen10 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #2 yok maalesef Artı -1 Eksi
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 4 Eylül 2022 #3 w1llard dedi: İyi sosyaller, ben oyun takas etmek istiyorum, böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yoktur evet yoktur bu kadar boş uzatmayı da maalesef 5 kelime yazmak olan boş bir kural için yazıyorum. Artı -1 Eksi
w1llard dedi: İyi sosyaller, ben oyun takas etmek istiyorum, böyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yoktur evet yoktur bu kadar boş uzatmayı da maalesef 5 kelime yazmak olan boş bir kural için yazıyorum.
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 4 Eylül 2022 #4 Oyun içi eşyalar (izin verilen eşyalar) sadece takas edilebilir. Oyun takas etme gibi bir durum yok, maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyun içi eşyalar (izin verilen eşyalar) sadece takas edilebilir. Oyun takas etme gibi bir durum yok, maalesef.
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 4 Eylül 2022 #5 batuotgen10 dedi: Yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'de arkadaşımın üzerine sağ tıkla yaptığım da takas seçeneği çıkıyor. caliskan0221 dedi: Oyun içi eşyalar (izin verilen eşyalar) sadece takas edilebilir. Oyun takas etme gibi bir durum yok, maalesef. Genişletmek için tıkla... Hm anladım, teşekkürler hocam. Artı -1 Eksi
batuotgen10 dedi: Yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'de arkadaşımın üzerine sağ tıkla yaptığım da takas seçeneği çıkıyor. caliskan0221 dedi: Oyun içi eşyalar (izin verilen eşyalar) sadece takas edilebilir. Oyun takas etme gibi bir durum yok, maalesef. Genişletmek için tıkla... Hm anladım, teşekkürler hocam.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 4 Eylül 2022 #6 w1llard dedi: Hocam Steam'de arkadaşımın üzerine sağ tıkla yaptığım da takas seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O eşya takası oyun değil. Artı -1 Eksi
w1llard dedi: Hocam Steam'de arkadaşımın üzerine sağ tıkla yaptığım da takas seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O eşya takası oyun değil.
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 4 Eylül 2022 #7 Everythink dedi: O eşya takası oyun değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Artı -1 Eksi
S ScoFieldd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 76 4 Eylül 2022 #8 w1llard dedi: Hocam Steam'de arkadaşımın üzerine sağ tıkla yaptığım da takas seçeneği çıkıyor. Hm anladım, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... envanterinden skin takas edebilirsin Artı -1 Eksi
w1llard dedi: Hocam Steam'de arkadaşımın üzerine sağ tıkla yaptığım da takas seçeneği çıkıyor. Hm anladım, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... envanterinden skin takas edebilirsin
KS KS w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 4 Eylül 2022 #9 ScoFieldd dedi: envanterinden skin takas edebilirsin Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, her şey için teşekkürler. Artı -1 Eksi
ScoFieldd dedi: envanterinden skin takas edebilirsin Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, her şey için teşekkürler.