zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #1 Eskiden oyuna sağ tıklayıp özelliklere giriyorduk. Oyunu taşı adlı tuş var dı. Çoğunuz biliyorsunuz zaten. Şu an bulamıyorum. Kalktı mı acaba?
Eskiden oyuna sağ tıklayıp özelliklere giriyorduk. Oyunu taşı adlı tuş var dı. Çoğunuz biliyorsunuz zaten. Şu an bulamıyorum. Kalktı mı acaba?
M Muhammed4747 Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 379 22 Şubat 2020 #2 zilyoner dedi: Eskiden oyuna sağ tıklayıp özelliklere giriyorduk. Oyunu taşı adlı tuş var dı. Çoğunuz biliyorsunuz zaten. Şu an bulamıyorum. Kalktı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hala duruyor.
zilyoner dedi: Eskiden oyuna sağ tıklayıp özelliklere giriyorduk. Oyunu taşı adlı tuş var dı. Çoğunuz biliyorsunuz zaten. Şu an bulamıyorum. Kalktı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hala duruyor.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 22 Şubat 2020 #3 Sanırım kalktı. Bende de olmuyor.
clickclakbum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #5 Bendede gözükmüyor, kalkmış galiba. Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 504556 Farklı bir kütüphane klasörü oluşturup denedin mi? Genişletmek için tıkla... CSGO'dan özelliklere girdim ve yükleme klasörünü taşı diye bir şey yok. Acaba siz steam'ın eski kütüphanesini mi kullanıyorsunuz?
Bendede gözükmüyor, kalkmış galiba. Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 504556 Farklı bir kütüphane klasörü oluşturup denedin mi? Genişletmek için tıkla... CSGO'dan özelliklere girdim ve yükleme klasörünü taşı diye bir şey yok. Acaba siz steam'ın eski kütüphanesini mi kullanıyorsunuz?
M Muhammed4747 Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 379 22 Şubat 2020 #6 Kütüphane'ye girip sağ tık yapıp özellikler deyin. Sonra yerel dosyalara girin. Görüceksiniz yükleme klasörünü taşı diye bir yazı var basın ona.
Kütüphane'ye girip sağ tık yapıp özellikler deyin. Sonra yerel dosyalara girin. Görüceksiniz yükleme klasörünü taşı diye bir yazı var basın ona.