Steam Oyunlara Türkçe Yama Yapma

Eski Toprak

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Steam indirimlerinden Outlast gibi oyunları alacağım fakat yabancı dil bilgim olmadığı için Türkçe yama yapmak istiyorum bir yerde okudum oyun dosyalarını değiştirmek vac ban sebibiymiş bundan korkuyorum zaten para pul yok 40 yılda bir oyun alıyorum Sizce bir sorun çıkar mı? Ayrı vac ban yedim diyelim kendi hesabımda ki oyunları başka hesaba aktarıp devam edilebilir mi? Aktarırsam nasıl yapılıyor? Bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Outlast'in anti-cheat sistemi yok ki. Yani Valve Anti Cheat etkin değil. Ve eğer VAC ile korunan bir oyun oynarken VAC ban yerseniz aktarma gibi bir durum yok. Envanteriniz dahil oyun gider.

Outlast gibi singleplayer oyunlara ban atılacağını sanmıyorum. Şu ana kadar neredeyse tüm oyunlara Türkçe yama yaptım ama hiç sorun yaşamadım.

Oyunceviri gibi bir cok Türkce yama yapan site var... Ben su an Alien Isolation oyununu yeniden Türkce oynuyorum mesela...

D:\-Do Backup-\Spiele\steamapps\common\Alien Isolation\DATA\TEXT\ENGLISH buradaki txt dosyalarini degistiriyorsunuz sadece hic zor birsey degil...

Pesin Not: Alien Isolation oyununun klasörünü örnek verdim ama mantik hep ayni... En son 8 sene önce Phpnuke'nin ilk beta dil cevirisini yapmistik 3 arkadas. Inanin bana hic kolay bir is degil ceviri yapmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…