Steam oyunları C diskine inmiyor

LegiOner

Kilopat
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 1 hafta önce kurduğum bilgisayarımda HDD sağlığı %2 oldu ve bad sector hatası aldım. Bilgisayarımdan HDD'yi (D Diski) çıkardım fakat içinde Steam oyunları da vardı. Şimdi C diskine yükleyemiyorum acaba yeni bir HDD gönderilirse sorun çözülür mü? Ve C diskine nasıl yüklerim disk seçemiyorum.

Steam'de sol üstten ayarlara girin oradan indirmeler gibi bir yer olacak. Oradan indirme klasörleri gibi bir yere tıklayın. Oradan seçebilirsiniz hangi diske kurulacağını.

Herhangi Bir oyunu Sağ tık yapıp Özellikler Yerel Dosyasını C Diski Yapın. ( Yükleme Klasörünü taşı.) Oyun Yüklerken Nereye Yüklemek istiyorsunuz diye soracaktır.

Herhangi Bir oyunu Sağ tık yapıp Özellikler Yerel Dosyasını C Diski Yapın. ( Yükleme Klasörünü taşı.) Oyun Yüklerken Nereye Yüklemek istiyorsunuz diye soracaktır.

Yerel dosyalar yok, disk kullanımı yok yazıyor ayrıca HDD garantiden geri gelirse oyunlar yüklü olur mu veya sorunsuz şekilde yükleyebilir miyim?

Steam D diskine kurulu olduğu için gözükmüyor olabilir. Gelene kadar Steam'i C klasörüne Kurup denerseniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…