DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #1 Steam'den indirdiğim oyunlarda dünya simgesi görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Kısayolun uzantısını .lnk yapın.
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 25 Haziran 2021 #3 O kısayolları silip Steam'den tekrardan oyun üstüne sağ tıklayıp "masaüstüne kısayol ekle" seçeneğine tıklamayı deneyin hocam.
O kısayolları silip Steam'den tekrardan oyun üstüne sağ tıklayıp "masaüstüne kısayol ekle" seçeneğine tıklamayı deneyin hocam.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #4 Ciritica dedi: Kısayolun uzantısını .lnk yapın. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacagız acaba? animloss dedi: O kısayolları silip Steam'den tekrar oyun üstüne sağ tıklayıp "masaüstüne kısayol ekle" seçeneğine tıklamayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Ciritica dedi: Kısayolun uzantısını .lnk yapın. Genişletmek için tıkla... Nereden yapacagız acaba? animloss dedi: O kısayolları silip Steam'den tekrar oyun üstüne sağ tıklayıp "masaüstüne kısayol ekle" seçeneğine tıklamayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı maalesef.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 DMWM dedi: Nereden yapacagız acaba. Yok hocam olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Dosya gezginine girip yukarıdan görünüm'ü seçin, sonra dosya adı uzantılarını açın. Sonra uzantıyı değiştirin.
DMWM dedi: Nereden yapacagız acaba. Yok hocam olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Dosya gezginine girip yukarıdan görünüm'ü seçin, sonra dosya adı uzantılarını açın. Sonra uzantıyı değiştirin.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #6 Ciritica dedi: Dosya gezginine girip yukarıdan görünüm'ü seçin, sonra dosya adı uzantılarını açın. Sonra uzantıyı değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de dosya grzgini ile Windows gezgini aynı şey değil mi? Görev yöneticisinde öylr görünüyor da. Ciritica dedi: Dosya gezginine girip yukarıdan görünüm'ü seçin, sonra dosya adı uzantılarını açın. Sonra uzantıyı değiştirin. Genişletmek için tıkla... Dosya adı uzanttılarına bastım hocam amabundan sonrasını yapamadım bir yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 25 Haziran 2021
Ciritica dedi: Dosya gezginine girip yukarıdan görünüm'ü seçin, sonra dosya adı uzantılarını açın. Sonra uzantıyı değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de dosya grzgini ile Windows gezgini aynı şey değil mi? Görev yöneticisinde öylr görünüyor da. Ciritica dedi: Dosya gezginine girip yukarıdan görünüm'ü seçin, sonra dosya adı uzantılarını açın. Sonra uzantıyı değiştirin. Genişletmek için tıkla... Dosya adı uzanttılarına bastım hocam amabundan sonrasını yapamadım bir yardımcı olur musunuz?