Badoo Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2015 #1 Steam'den aldığımız oyunlara Türkçe yama eklersek hesabın iptali gibi durum olabilir mi? Bir sorun çıkar mı?
Steam'den aldığımız oyunlara Türkçe yama eklersek hesabın iptali gibi durum olabilir mi? Bir sorun çıkar mı?
Badoo Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2015 #3 nonameaccount dedi: Hiçbir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Multiplayer olarak oynarsak bir sorun çıkar mı peki. Gta 5'i falan online modda oyanadığımızda mesela. İngilizcem hemen çeviri yapabilecek kadar iyi değilde.
nonameaccount dedi: Hiçbir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Multiplayer olarak oynarsak bir sorun çıkar mı peki. Gta 5'i falan online modda oyanadığımızda mesela. İngilizcem hemen çeviri yapabilecek kadar iyi değilde.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2015 #4 Hayır çıkmaz.
nonameaccount Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 344 23 Kasım 2015 #5 Ama GTA 5 konusunda emin olmayın, Rockstar Multiplayer'a mod yükleyenleri banlıyor diye duydum. Emin değilim fakat risk almaya gerek yok.
Ama GTA 5 konusunda emin olmayın, Rockstar Multiplayer'a mod yükleyenleri banlıyor diye duydum. Emin değilim fakat risk almaya gerek yok.
egermane Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2015 #6 Çıkmaz rahat ol
Mert Meriç Hectopat Katılım 11 Kasım 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2015 #7 Türkçe yama oyunun dosyalarını değiştireceğinden dolayı steam hile olarak algılar ve ban yersin demedi deme.
Türkçe yama oyunun dosyalarını değiştireceğinden dolayı steam hile olarak algılar ve ban yersin demedi deme.
egermane Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2015 #8 Mert Meriç dedi: Türkçe yama oyunun dosyalarını değiştireceğinden dolayı steam hile olarak algılar ve ban yersin demedi deme. Genişletmek için tıkla... Yamalar Steam ile uyumlu oluyor zaten, onlarca yama ile oyun oynadım daha başıma hiçbir şey gelmedi.
Mert Meriç dedi: Türkçe yama oyunun dosyalarını değiştireceğinden dolayı steam hile olarak algılar ve ban yersin demedi deme. Genişletmek için tıkla... Yamalar Steam ile uyumlu oluyor zaten, onlarca yama ile oyun oynadım daha başıma hiçbir şey gelmedi.