5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 Steam'den Assetto Corsa'nın dosya ismini değiştirdim ban yer miyim?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 25 Aralık 2022 #2 Yemezsiniz fakat Steam algılıyor mu oyunu?
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 alicsndemir dedi: Yemezsiniz fakat Steam algılıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... alicsndemir dedi: Yemezsiniz fakat Steam algılıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. alicsndemir dedi: Yemezsiniz fakat Steam algılıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... Ban yemem değil mi?
alicsndemir dedi: Yemezsiniz fakat Steam algılıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... alicsndemir dedi: Yemezsiniz fakat Steam algılıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. alicsndemir dedi: Yemezsiniz fakat Steam algılıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... Ban yemem değil mi?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 25 Aralık 2022 #4 Hocam oyunu algılamaz diye düşünüyorum ban yemezsiniz çünkü oyunu açamazsınız. Ben bu şekilde biliyorum.
Hocam oyunu algılamaz diye düşünüyorum ban yemezsiniz çünkü oyunu açamazsınız. Ben bu şekilde biliyorum.
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 Zaten oyunda bir hata alıyordum ondan yaptım video da öyle yapıyordu bende yaptım.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 25 Aralık 2022 #6 5Wxqw dedi: Zaten oyunda bir hata alıyordum ondan yaptım video da öyle yapıyordu bende yaptım. Genişletmek için tıkla... Açıyorsa sorun olmaz banlanmazsınız. Oyun dosyalarına hile anlamında müdahale yok.
5Wxqw dedi: Zaten oyunda bir hata alıyordum ondan yaptım video da öyle yapıyordu bende yaptım. Genişletmek için tıkla... Açıyorsa sorun olmaz banlanmazsınız. Oyun dosyalarına hile anlamında müdahale yok.
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #7 alicsndemir dedi: Açıyorsa sorun olmaz banlanmazsınız. Oyun dosyalarına hile anlamında müdahale yok. Genişletmek için tıkla... Sonra bir hata daha verdi oyun dosyaları doğrulanamadı diye sonra oyunu güncellemeye başladı bende direk oyunu sildim.
alicsndemir dedi: Açıyorsa sorun olmaz banlanmazsınız. Oyun dosyalarına hile anlamında müdahale yok. Genişletmek için tıkla... Sonra bir hata daha verdi oyun dosyaları doğrulanamadı diye sonra oyunu güncellemeye başladı bende direk oyunu sildim.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 25 Aralık 2022 #8 5Wxqw dedi: Sonra bir hata daha verdi oyun dosyaları doğrulanamadı diye sonra oyunu güncellemeye başladı bende direk oyunu sildim. Genişletmek için tıkla... Oyunu bulamaz hocam ismi farklı olduğundan dolayı.
5Wxqw dedi: Sonra bir hata daha verdi oyun dosyaları doğrulanamadı diye sonra oyunu güncellemeye başladı bende direk oyunu sildim. Genişletmek için tıkla... Oyunu bulamaz hocam ismi farklı olduğundan dolayı.
5 5Wxqw Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #9 alicsndemir dedi: Oyunu bulamaz hocam ismi farklı olduğundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı yok.
alicsndemir dedi: Oyunu bulamaz hocam ismi farklı olduğundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı yok.
musallat.exe Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 25 Aralık 2022 #10 Sorun olmaz.