Steam Oyununu Başka Bilgisayara Tanıtma

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Evet arkadaşlar steam üzerinden satın aldığım oyunu başka bilgisayarda kendi bilgisayarımda
SteamLibrary/steamapps/common klasöründeki oyunu usb belleğe kopyalayıp, başka bir bilgisayarda D klasörüne attım daha sonra oyunu tanıttırmak için bilgisayara steam yükleyip, kütüphane'de oyunu bulup, tanıttıdım. Şimdi oyunu kullanıcı offline olarak oynasa, ben online olarak oynasam sorun olur mu?

Evet arkadaşlar steam üzerinden satın aldığım oyunu başka bilgisayarda kendi bilgisayarımda
SteamLibrary/steamapps/common klasöründeki oyunu usb belleğe kopyalayıp, başka bir bilgisayarda D klasörüne attım daha sonra oyunu tanıttırmak için bilgisayara steam yükleyip, kütüphane'de oyunu bulup, tanıttıdım. Şimdi oyunu kullanıcı offline olarak oynasa, ben online olarak oynasam sorun olur mu?
Demek istediğin 1 kullanıcı hesabını steamda 2 bilgisayarda biri online biri offline oynamak ise mümkün.

Onu ben de bir oyunda denedim. Steam kütüphaneme atmıştım oyunu, "Oyna" dediğimde oyunun Steam mağaza sayfasına yönlendiriyordu. Belki de ben beceremedim bilmiyorum, tanıtamadım oyunu.
Edit: Bu arada yeni farkettim konu 5 yıl önce açılmış, hortlattığım için üzgünüm :(

Onu ben de bir oyunda denedim. Steam kütüphaneme atmıştım oyunu, "Oyna" dediğimde oyunun Steam mağaza sayfasına yönlendiriyordu. Belki de ben beceremedim bilmiyorum, tanıtamadım oyunu.
Edit: Bu arada yeni farkettim konu 5 yıl önce açılmış, hortlattığım için üzgünüm :(
İşin ilginci bu konuyu dün gibi hatırlıyor olmam hatta geçen yıl falan rüyama bile girmişti.
Aynen dediğin şekildeki sorunla karşılaştım ben de warband'i diğer bilgisayarıma atmaya çalışıyorum steamdan falan yapamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı