DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.506 Çözümler 5 25 Mayıs 2022 #11 BigBangZero dedi: Automobilista 2 almaya çalışıyorum. Steam'de 25 TL para var, üstüne 5 TL ekleme yapacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Aldığınız oyun Steam abonelik içeriyor diye biliyorum normalde hata vermez bu şekilde. BigBangZero dedi: Automobilista 2 almaya çalışıyorum. Steam'de 25 TL para var, üstüne 5 TL ekleme yapacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Bende Garry's Mod GTA 5 alırken yaşamıştım aynı sorunu Black Card kullanıyorum.
BigBangZero dedi: Automobilista 2 almaya çalışıyorum. Steam'de 25 TL para var, üstüne 5 TL ekleme yapacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Aldığınız oyun Steam abonelik içeriyor diye biliyorum normalde hata vermez bu şekilde. BigBangZero dedi: Automobilista 2 almaya çalışıyorum. Steam'de 25 TL para var, üstüne 5 TL ekleme yapacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Bende Garry's Mod GTA 5 alırken yaşamıştım aynı sorunu Black Card kullanıyorum.
BigBangZero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.962 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #12 DaynusSafa dedi: Aldığınız oyun Steam abonelik içeriyor diye biliyorum normalde hata vermez bu şekilde. Bende Garry's Mod GTA 5 alırken yaşamıştım aynı sorunu Black Card kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Black Card kullanıyorum bende, Steam aboneliğini ilk defa sizde duydum.
DaynusSafa dedi: Aldığınız oyun Steam abonelik içeriyor diye biliyorum normalde hata vermez bu şekilde. Bende Garry's Mod GTA 5 alırken yaşamıştım aynı sorunu Black Card kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Black Card kullanıyorum bende, Steam aboneliğini ilk defa sizde duydum.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.506 Çözümler 5 25 Mayıs 2022 #13 BigBangZero dedi: Black Card kullanıyorum bende, Steam aboneliğini ilk defa sizde duydum. Genişletmek için tıkla... Hiç Paparayla başka oyun aldınızmı? Abonelikler kısmında böyle birşey olması gerek. Dosya Ekleri 0DD1495A-4BF4-497F-A17A-1F59BFC37524.png 74,7 KB · Görüntüleme: 39
BigBangZero dedi: Black Card kullanıyorum bende, Steam aboneliğini ilk defa sizde duydum. Genişletmek için tıkla... Hiç Paparayla başka oyun aldınızmı? Abonelikler kısmında böyle birşey olması gerek.
Livya Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #14 Steam hesap ayrıntılarına gir, satın alma geçmişini görüntüle ve son yapmak istediğin işlemi iptal et.
Steam hesap ayrıntılarına gir, satın alma geçmişini görüntüle ve son yapmak istediğin işlemi iptal et.
BigBangZero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.962 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #15 Livya dedi: Steam hesap ayrıntılarına gir, satın alma geçmişini görüntüle ve son yapmak istediğin işlemi iptal et. Genişletmek için tıkla... Satın alma geçmişine baktım, gözükmüyor. DaynusSafa dedi: Hiç Paparayla başka oyun aldınızmı? Abonelikler kısmında böyle birşey olması gerek. Genişletmek için tıkla... Daha önce bir şey almadım Paparayla steamden. Son düzenleme: 25 Mayıs 2022
Livya dedi: Steam hesap ayrıntılarına gir, satın alma geçmişini görüntüle ve son yapmak istediğin işlemi iptal et. Genişletmek için tıkla... Satın alma geçmişine baktım, gözükmüyor. DaynusSafa dedi: Hiç Paparayla başka oyun aldınızmı? Abonelikler kısmında böyle birşey olması gerek. Genişletmek için tıkla... Daha önce bir şey almadım Paparayla steamden.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.782 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #16 BigBangZero dedi: Merhaba, Papara ile Steam'den oyun almaya çalışıyorum lakin resimde gözüken hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Sanal kart açıp onunla alışveriş yapın.
BigBangZero dedi: Merhaba, Papara ile Steam'den oyun almaya çalışıyorum lakin resimde gözüken hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Sanal kart açıp onunla alışveriş yapın.
BigBangZero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.962 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #17 Wexiar dedi: Sanal kart açıp onunla alışveriş yapın. Genişletmek için tıkla... Sanal Kart ile de denedim olmuyor. Üstüne ekleme yapamıyorum bir türlü. Sadece 5 TL ekleyeceğim bir türlü yapamadım.
Wexiar dedi: Sanal kart açıp onunla alışveriş yapın. Genişletmek için tıkla... Sanal Kart ile de denedim olmuyor. Üstüne ekleme yapamıyorum bir türlü. Sadece 5 TL ekleyeceğim bir türlü yapamadım.