GodlyXShadowX Yoctopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Merhaba ben kısa süre önce bankadan para birimimi Arjantin dolarına çevirdim. Kartımda Arjantin doları var, ben bu parayı Steam'a aktarabilir miyim?
Merhaba ben kısa süre önce bankadan para birimimi Arjantin dolarına çevirdim. Kartımda Arjantin doları var, ben bu parayı Steam'a aktarabilir miyim?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Mart 2023 #2 Bunun için Steam'de Arjantin hesabı açmalısınız.
Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Arjantin VPN'i ile yapabilirsiniz. AXCHNEER dedi: Bunun için Steam'de Arjantin hesabı açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Steam'de VPN ile istediğiniz her türlü para birimini yatırabiliyorsunuz.
Arjantin VPN'i ile yapabilirsiniz. AXCHNEER dedi: Bunun için Steam'de Arjantin hesabı açmalısınız. Genişletmek için tıkla... Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Steam'de VPN ile istediğiniz her türlü para birimini yatırabiliyorsunuz.
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 11 Mart 2023 #4 Hocam ne kadar daha ucuza alıyorsunuz.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 11 Mart 2023 #5 Asoult dedi: Arjantin VPN'i ile yapabilirsiniz. Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Steam'de VPN ile istediğiniz her türlü para birimini yatırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor.
Asoult dedi: Arjantin VPN'i ile yapabilirsiniz. Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Steam'de VPN ile istediğiniz her türlü para birimini yatırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor.
Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #6 Frstghost dedi: Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı.
Frstghost dedi: Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı.
GodlyXShadowX Yoctopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 Frstghost dedi: Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle biliyordum ama öyle olmadı. Holanda VPN'si ile euro yükleyebiliyorum. Asoult dedi: Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı. Genişletmek için tıkla... Arjantin'den satın almak için arjantinada bir banka hesabımın olması şart mı?
Frstghost dedi: Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle biliyordum ama öyle olmadı. Holanda VPN'si ile euro yükleyebiliyorum. Asoult dedi: Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı. Genişletmek için tıkla... Arjantin'den satın almak için arjantinada bir banka hesabımın olması şart mı?
Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #8 GodlyXShadowX dedi: Evet bende öyle biliyordum ama öyle olmadı. Holanda VPN'si ile euro yükleyebiliyorum. Arjantin'den satın almak için arjantinada bir banka hesabımın olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Para birimi yeterli sanırım, banka hakkında istediği tek şey MasterCard veya Visa oluyor steam'in.
GodlyXShadowX dedi: Evet bende öyle biliyordum ama öyle olmadı. Holanda VPN'si ile euro yükleyebiliyorum. Arjantin'den satın almak için arjantinada bir banka hesabımın olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Para birimi yeterli sanırım, banka hakkında istediği tek şey MasterCard veya Visa oluyor steam'in.
GodlyXShadowX Yoctopat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #9 Asoult dedi: Para birimi yeterli sanırım, banka hakkında istediği tek şey Mastercard veya Visa oluyor Steam'in. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkürler daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa diye "çözüldü" yapmayacağım. Asoult dedi: Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman denedin en son?
Asoult dedi: Para birimi yeterli sanırım, banka hakkında istediği tek şey Mastercard veya Visa oluyor Steam'in. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkürler daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa diye "çözüldü" yapmayacağım. Asoult dedi: Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman denedin en son?
Asoult Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 332 Yer Amerika Washington Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #10 GodlyXShadowX dedi: Anladım. Çok teşekkürler daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa diye "çözüldü" yapmayacağım. Ne zaman denedin en son? Genişletmek için tıkla... 1 Ay oldu hatırladığım kadarıyla, ama ben amerika ve avrupa için denemiştim her ülkede olup olmadığından emin değilim ama eğlencesine garip para birimlerini bile denemiştim.
GodlyXShadowX dedi: Anladım. Çok teşekkürler daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa diye "çözüldü" yapmayacağım. Ne zaman denedin en son? Genişletmek için tıkla... 1 Ay oldu hatırladığım kadarıyla, ama ben amerika ve avrupa için denemiştim her ülkede olup olmadığından emin değilim ama eğlencesine garip para birimlerini bile denemiştim.