Steam Steam para birimini değiştirip oyun almak

GodlyXShadowX

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben kısa süre önce bankadan para birimimi Arjantin dolarına çevirdim. Kartımda Arjantin doları var, ben bu parayı Steam'a aktarabilir miyim?

Bunun için Steam'de Arjantin hesabı açmalısınız.

Arjantin VPN'i ile yapabilirsiniz.

Neden yanlış bilgi veriyorsunuz? Steam'de VPN ile istediğiniz her türlü para birimini yatırabiliyorsunuz.
Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor.

Hayır yatıramıyor. Önceden oluyordu. Desteğe sormuştum olmuyor dedi sadece hesaba kayitli ülkenin para birimini yükleyebiliyor.

Evet bende öyle biliyordum ama öyle olmadı. Holanda VPN'si ile euro yükleyebiliyorum.

Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı.

Arjantin'den satın almak için arjantinada bir banka hesabımın olması şart mı?

Para birimi yeterli sanırım, banka hakkında istediği tek şey Mastercard veya Visa oluyor Steam'in.

Anladım. Çok teşekkürler daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa diye "çözüldü" yapmayacağım.

Çok yeni bir özellik sanırım, çünkü ben deneyeli uzun bir süre olmadı.

Ne zaman denedin en son?

Anladım. Çok teşekkürler daha detaylı bilen arkadaşlar yazarsa diye "çözüldü" yapmayacağım.

Ne zaman denedin en son?
1 Ay oldu hatırladığım kadarıyla, ama ben amerika ve avrupa için denemiştim her ülkede olup olmadığından emin değilim ama eğlencesine garip para birimlerini bile denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…